Lajiesittelyt

Arcus järjestää yrityksille ja muille ryhmille (esim. polttariporukat) esittelytilaisuuksia. Ryhmän maksimikoko on 15 henkeä. Tilaisuuden kesto kaksi tuntia. Sisällä Kupittaalla ampumaan mahtuu 10 henkilöä kerralla. Eli 15 hengen ryhmä ampuu kahdessa vuorossa vuorotellen.
Tarjoamme välineet, alkuopastuksen, harjoitteluammuntaa opettajan valvonnassa ja lopuksi pienen kilpailun ryhmän kesken. Palkinnot sisältyvät tilaisuuden hintaan.

Tilaisuuden hinta: 1-10 henkilöä 250 euroa, lisähenkilöt 25 euroa/hlö. 250 euroa on siis minimimaksu.

Johtuen harjoitteluvuoroistamme Kupittaan urheiluhallin ampumaradalla, ovat esittelyt talvikaudella (noin syyskuun puoliväli – huhtikuu) mahdollisia seuraavasti:

Keskiviikkoisin tai perjantaisin,  aloitusaika klo 17.00.
Lauantaisin tai sunnuntaisin, aloitusaika klo 12.00 tai 14.00.
Seuralla ei ole palkattua työvoimaa, siksi emme pysty tarjoamaan jousiammuntaa päivällä.

Kesäkaudella (toukokuu-syyskuun puoliväli) Impivaaran radallamme ei juurikaan ole rajoituksia harjoitusajoissa, joten tilaisuuksia voidaan sopia joustavammin.

Esittelyt vedetään aina vapaaehtoisvoimin, joten tarvitsemme järjestelyihin aikaa. Valitse päivä ja kellonaika ja mieti valmiiksi arvio osallistujien määrästä. Tämän jälkeen ole yhteydessä. Sitten katsotaan, löytyykö vapaaehtoisten joukosta väkeä juuri sinun tilaisuuden vetäjiksi.

Tilaisuudesta laskutetaan etukäteen summa, joka perustuu varauksen yhteydessä annettuun henkilömäärään. Laskun tulee olla maksettu, jotta varaus on sitova. Laskussa on eräpäivä noin viikkoa ennen tilaisuutta. Huomioihan, että laskut toimitetaan VAIN sähköpostin liitteenä.

Tiedustelut ja varaukset:

Susanna Helin
susanna.helin ( at ) arcusry.org

Lajiesittelyyn osallistuvat ampuvat omalla vastuulla. Arcus ry ei ole vakuuttanut ampujia.