KENTTÄ SULJETTU 14.6.

Impivaaran kenttä on suljettu pe 14.6. klo 15-20, jolloin harjoittelu kentällä ei ole mahdollista. Kenttä on suljettu maansiirtotöiden (multa- ja sorakasojen levityksen ja tasoituksen) takia.

KISATALKOOT

Impivaara-kilpailun talkoot järjestetään pe 7.6. klo 18 alkaen ja la 8.6. klo 7:30 alkaen. Tarkoitus on saada perjantaina laitettua kaikki mahdollinen valmiiksi, jotta lauantaiaamulle jää pelkästään kentän rakentaminen. Tervetuloa seuraamaan kisoja ja auttamaan!

TAUSTATALKOOT IMPIVAARASSA

Ke 29.5. klo 18 alkaen järjestetään taustatalkoot Impivaarassa ulkoradalla. Tarkoitus uusia kuluneita harjoitustaustoja. Talkoiden aikana ammuntaan käytössä rajattu määrä tilaa/taustoja. Talkoisiin on kuitenkin kaikki apu tervetullutta!

ENSIMMÄINEN SEURAKISA JA KESÄKAUDEN AVAJAISET

Ke 22.5. järjestetään kesäkauden ensimmäiset seurakisat klo 18 alkaen. Kisamuotona 72 nuolta ja harjoitusammunta ennen kisaa. Samalla kisojen yhteydessä järjestetään kesäkauden avajaiset, joissa palkitaan talvikaudella menestyneitä seuralaisia ja korkataan kesäkausi tarjoilujen parissa.

KESÄN SEURAKISAT

Kesäkautena järjestetään totuttuun tapaan joka toinen keskiviikko klo 18 alkaen (harjoitteluammunta tätä ennen) seurakisoja, joista joka toinen on 72 nuolen peruskisa ja joka toinen timanttipudotuksellinen kisa. Seurakisojen aikana ei harjoitteluammuntaa. Osallistumismaksu alle 20-vuotiailta 2€ ja muilta 5€.
Kisat järjestetään seuraavasti:

Ke 22.5. Peruskisa 72 nuolta
Ke 5.6. Timanttipudotukset
Ke 19.6. Peruskisa 72 nuolta
Ke 3.7. Timanttipudotukset
Ke 17.7. Peruskisa 72 nuolta
Ke 31.7. Timanttipudotukset

SUOMISPORT JA JÄSENMAKSUT

Kuten aiemmin on jo tiedotettu, seuran jäsenmaksujen hallinnointi siirtyi alkuvuodesta Suomisport-palveluun, johon kaikkien jäsenten on pitänyt sähköpostissa lähetetyn linkin kautta rekisteröityä. Moni onkin näin tehnyt, kiitos heille siitä! Niille, jotka eivät suomisporttiin ole vielä rekisteröityneet, on lähetetty muistutusviesti asiasta ja uusi linkki rekisteröitymiseen. Tehkää rekisteröityminen siis pikaisesti.

Viikolla 19 on kaikille Suomisporttiin rekisteröityneille jäsenille lähtenyt vuoden 2024 jäsenmaksu. Käykää maksamassa tämä Suomisportissa! Niiden, jotka ovat liittyneet seuraan alkuvuoden aikana ja maksaneet jo tämän vuoden jäsenmaksun, ei tarvitse maksaa maksua uudelleen. Selvitämme parhaillaan, miten saamme maksut näiltä henkilöiltä mitätöityä Suomisportista. Jos rekisteröitymisen tai maksun kanssa on ongelmia, ottakaa yhteyttä Janne Ahtiaiseen (etunimi.sukunimi(at)arcusry.org).

SIIRTYMINEN IMPIVAARAAN

Seuran harjoitukset siirtyvät ma 6.5. alkaen ulkoradalle Impivaaraan. Viimeinen harjoitusvuoro Kupittaalla on siis su 5.5. Impivaarassa ei ole valvottuja vuoroja Kupittaan tapaan, vaan jokaisen seuran jäsenen tulee hankkia ampumista varten avain.

Hallikauden aikana seuraan liittyneille uusille jäsenille pidetään ma 6.5. klo 18 info Impivaarassa toimimisesta. Samalla on mahdollisuus lunastaa avain 50 € panttia vastaan. Junioreiden kohdalla toivotaan myös vanhempien osallistuvan infoon.

TAUSTANVAIHTOTALKOOT

Pe 3.5. Pidetään Kupittaalla taustanvaihtotalkoot klo 17 alkaen. Tarkoitus on siis vaihtaa nykyiset taustat uusiin. Talkoiden aikana ei harjoitusammuntaa, mutta kaikki ovat tervetulleita auttamaan! Talkoiden jälkeen noin klo 18 eteenpäin harjoitusvuoro normaalisti. Talkoiden yhteydessä on tarkoitus siirtää tavaroita Impivaaraan eli seuran välineitä ei pysty enää 3.-5.5. käyttämään Kupittaalla.

KUPITTAAN ULKO-OVI

Kupittaalla ammuntapuolen oma ulko-ovi menee jatkossa harjoitusvuoron aikana lukkoon klo 20, vaikka vuoro jatkuu klo 21 asti. Huomioikaa siis saapumisessa tai hallista harjoituksen aikana poistuessa, että klo 20 jälkeen ovesta ei pääse enää sisään päin.