KUTSU LEIRILLE

Arcus ry järjestää valmennusleirin 1.-3.10.2021 Kisakeskus-urheiluopistolla Raaseporissa.
Leiri on tarkoitettu kaikenikäisille jäsenillemme, jotka haluavat kehittyä ampujina. Viikonlopun ajan voit keskittyä pelkkään urheiluun joko omin päin, tai seuran valmentajien avustuksella.
Tarjolla on mm. teoriaa/luentoja välineistä ja ammuntatekniikasta niitä kaipaaville, mutta voit käyttää aikasi myös pelkkään ammuntaan, jos niin haluat. Rata on käytössämme koko ajan.
Oheisohjelmana on ainakin frisbeegolfia lauantaina, sekä muuten mukavaa yhdessäoloa. Majoittuminen tapahtuu viiden (5) hengen mökeissä. Arcus tukee leireilyä n. 75 %:lla, joten maksat osallistumisestasi vain vaivaiset 40 euroa, joka kattaa kaikki palvelut, majoituksen ja ateriat. Kyyti leirille ja takaisin täytyy järjestää itse.

Kiinnostuitko? Sitovat ilmoittautumiset tekstiviestillä 15.8. mennessä Anssi Huhtalalle, puh. 040 532 4090

JOUSIAMMUNTREENIT ALKAVAT TAAS

Kaikenikäisten arcuslaisten jousiammunta on jälleen mahdollista! Maanantaista 19.4. lukien kaikki jäsenet voivat käydä ampumassa Impivaarassa.
– jokainen ampuu omaan taustaan (perheenjäsenet saa ampua samaan taustaan)
– koko ajan on pidettävä 2 metrin turvaväli
– maskin käyttö on pakollista sisätiloissa
– käsidesiä käytettävä
– sairaana tai edes oireisena EI SAA tulla kentälle
– jokainen noudattaa myös kaikkia muita koronaohjeita vaikka niitä tässä ei olekaan mainittu

HARJOITUSVUOROISTA


Aikuisten sisäharjoitusvuorot on peruttu toistaiseksi.
Junioreiden harjoitusvuoroista infotaan heidän WhatsApp-ryhmässä.

Tietoa täällä sivulla, kun harjoitusvuorot normalisoituvat.

KORONAN AIHEUTTAMAT OHJEET TREENIHALLILLA (päivitetty)

Turun kaupungin liikuntapalvelukeskus on antanut ohjeet liikuntapaikkojen käyttäjille. Kaikkien tulee noudattaa turvavälejä, yskimis- ja käsihygieniaa sekä muita ohjeita. Sairaana ei saa tulla liikuntapaikoille. Treenitilassa on käsidesiä.

Turun kaupunki edellyttää 2.11.2020 alkaen kasvomaskin käyttöä yli 15-vuotiailta kaikissa sisäliikuntatiloissa muun kuin liikuntasuorituksen aikana. Arcuksessa tämä tarkoittaa, että maskia käytetään treenitilassa koko ajan, paitsi ampuessa. Jokainen hankkii oman maskin. Turvaväleistä täytyy pitää huoli. Ammuntaviivalle mennään ensin joka toiselle paikalle ja vasta sitten vierekkäisille paikoille. Samaan perheeseen kuuluvat voivat ampua vierekkäin. Vältetään oikea- ja vasenkätisen ampujan ampumista vastakkain.

16.11. lisäys: kaupungin uuden suosituksen mukaan kaikkien kouluikäisten, erityisesti yläkouluikäisten tulee käyttää maskia sisäliikuntatiloissa. Tämä muuten kuin liikuntasuorituksen aikana.

https://www.turku.fi/uutinen/2020-10-27_ohjeet-ja-suositukset-turun-kaupungin-liikuntapaikkojen-kayttajille

https://www.turku.fi/uutinen/2020-11-16_suosituksia-urheiluseuratoimintaan?fbclid=IwAR302PhPSXQ3RhRD0MEUgO01fg-52W81A4a-a0ehp3XMi8dD1kCnCeM5Kd4