SUOMISPORT JA JÄSENMAKSUT

Kuten aiemmin on jo tiedotettu, seuran jäsenmaksujen hallinnointi siirtyi alkuvuodesta Suomisport-palveluun, johon kaikkien jäsenten on pitänyt sähköpostissa lähetetyn linkin kautta rekisteröityä. Moni onkin näin tehnyt, kiitos heille siitä! Niille, jotka eivät suomisporttiin ole vielä rekisteröityneet, on lähetetty muistutusviesti asiasta ja uusi linkki rekisteröitymiseen. Tehkää rekisteröityminen siis pikaisesti.

Viikolla 19 on kaikille Suomisporttiin rekisteröityneille jäsenille lähtenyt vuoden 2024 jäsenmaksu. Käykää maksamassa tämä Suomisportissa! Niiden, jotka ovat liittyneet seuraan alkuvuoden aikana ja maksaneet jo tämän vuoden jäsenmaksun, ei tarvitse maksaa maksua uudelleen. Selvitämme parhaillaan, miten saamme maksut näiltä henkilöiltä mitätöityä Suomisportista. Jos rekisteröitymisen tai maksun kanssa on ongelmia, ottakaa yhteyttä Janne Ahtiaiseen (etunimi.sukunimi(at)arcusry.org).