JÄSENREKISTERI JA JÄSENMAKSUT

Arcus ry:n jäsenmaksut maksetaan jatkossa Suomisportin kautta. Saamme näin samalla sekä ajantasaisen jäsenmaksulaskutusohjelman että helpottuneen tietojen siirron lajiliitolle.

Jokaisen jäsenen tulee luoda itselleen Sporttitili ja Sportti-ID -tunnus. Alle 18-vuotiailla huoltajan tulee ensin tehdä itselleen tili, jonka jälkeen huollettavan tilin voi luoda alatiliksi. Ne, joilla on jo liiton kilpailulisenssi, käyttävät valmiiksi olemassaolevaa tiliä ja tunnusta.

Jokaiselle jäsenelle (tai huoltajalle) on lähetetty sähköpostitse kutsu ”liittyä” Arcuksen jäseneksi. Mene sähköpostin liitteenä olevasta linkistä Suomisportiin ja tee siellä tarvittavat toimet. Suomisportin Ohjeet ja Tuki -osiosta saa apua tarvittaessa. Jos et ole saanut sähköpostiin liittymiskutsua tai ilmenee muita ongelmia, ota yhteyttä Mika Savolaan tai Janne Ahtiaiseen (sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(at)arcusry.org). Muista tarkistaa myös roskapostikansiosi!

Varsinaiset jäsenmaksutiedot ilmestyvät Suomisportiin myöhemmin, kun jäsenrekisterin perustaminen on ensin saatu kuntoon ja kaikki jäsenet ovat sinne liittyneet. Toivomme siis jokaisen jäsenen hoitavan asian mahdollisimman pikaisesti.