HUOMIO!

ARCUKSEN SIVUT OVAT MUUTTANEET OSOITTEESEEN: https://arcusry.org/wp/

Kilpailut

Arcus järjestää alavalikosta löytyvät kilpailut. Tarkemmat tiedot ja ohjeet löytyvät kunkin kilpailun alta.

Seurakisoja järjestetään pääsääntöisesti joka toinen keskiviikko. Kalenterista näet kilpailupäivät. Kilpailupäivinä sisähallissa ei ole normaalia harjoitusammuntaa, ulkona voi treenata ennen kilpailua, noin klo 16 saakka.

Arcus ryn järjestämiin kansallisiin kilpailuihin ilmoittaudutaan pääsääntöisesti lähettämällä sähköposti-ilmoittautuminen osoitteeseen ilmoittautuminen(at)arcusry.org. Kannattaa huomioida, että tämän sähköpostiosoitteen viestejä ei huomioida eikä lueta muulloin kuin kilpailuun ilmoittautumisen ollessa käynnissä. Ilmoittautumisajan ulkopuolella lähetetyt viestit tuhotaan automaattisesti.  Kilpailuihin ilmoittautuminen alkaa 1-2 kk ennen kilpailupäivää. Kilpailukutsut ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Arcuksen nettisivuilta, kun ilmoittautuminen on alkanut.

Seura maksaa jäsenelle, joka edustaa Arcusta, SM-tason kilpailumaksut kahdesti vuodessa. Kerran sisäkaudella ja kerran ulkokaudella. Ampujan pitää itse pyytää rahan palautusta puheenjohtaja Mika Savolalta. Ampujan pitää esittää kuitti maksusta taikka kilpailukutsu, jotta Mika voi todeta maksetun summan.
Arcuksen järjestämästä kansallisesta kilpailusta ei Arcusta edustavan jäsenen tarvitse maksaa osallistumismaksua lainkaan.

Kilpailuun osallistuvat ampuvat omalla vastuulla. Arcus ry ei ole vakuuttanut ampujia.

Submenu

HUOMIO!

ARCUKSEN SIVUT OVAT MUUTTANEET OSOITTEESEEN: https://arcusry.org/wp/

if
Login

 
Arcus ry